Ako zostaviť zdravý jedálniček v podmienkach školskej jedálne (Prebehlo)
Seminár
Vyvážená strava znamená pripraviť deťom nielen zdravý a chutný obed, ale aj ostatné jedlá dňa, či už ide o desiatu alebo olovrant.
Ponúkať denne na desiatu a olovrant variácie na tému „chlieb s maslom“ je nielen fádne, ale aj málo výživné. Ukážeme vám, ako pripraviť pestrú a časovo nenáročnú desiatu či olovrant, ktoré zaujmú nielen deti, ale aj ostatných zamestnancov vašej školy.
Termín
Štvrtok, 21. 10. 2021 | 09:00 - 11:00
Nehodí sa vám termín? Budete môcť využiť nahrávku, ktorú dostanete.
Miesto
Online – priamy prenos u vás na monitore
Využite automatickú 10 % zľavu pre našich stálych zákazníkov. Alebo získajte každý 15 % zľavu v prípade, že prihlásite dvoch alebo viacerých účastníkov. Ceny sú uvedené bez DPH.
Detaily
Prednáša
Pokyny
Objednať
ZAMERANIE
Jedným z následkov pandémie je tiež negatívny vplyv na obezitu a nadváhu nielen u dospelých, ale stále častejšie aj u detí. Priberanie na hmotnosti pritom priamo súvisí nielen s fyzickou zdatnosťou, ale aj s ochoreniami, ako sú cukrovka, kardiovaskulárne choroby, či osteoporóza .
Preto vám ponúkame inšpiratívny pohľad na najlepší nástroj, aký máme k dispozícii – na prevenciu. Vyváženou, chutnou a zdravou stravou sa dá predísť nadváhe dávno predtým, ako sa z nej stane ťažko riešiteľný a dlhotrvajúci problém. Pomôžeme vám vybudovať u detí zdravé stravovacie návyky, za ktoré vám budú vďačné ony aj ich rodičia.
KOHO OSLOVÍme
Seminár Ako zostaviť zdravý jedálniček v podmienkach školskej jedálne je určený pre vedúce školských jedální a kuchárky, ale aj učiteľky družín či materských škôl.
PROGRAM
1. Prečo jesť 5x denne a kvalitne
2. Ak nedodržíme rutinu a režim stravovania, riskujeme svoje zdravie
špecifické problémy so stravovaním
detská obezita a jej následky
3. Ako zostavovať chutné a výživné desiaty, obedy a olovranty v podmienkach školskej jedálne
základné zásady zostavovania jedálničkov
aj podľa noriem to ide zdravo a chutne
tipy na konkrétne recepty a kombinácie potravín
4. Zopár pozitívnych príkladov z praxe
5. Diskusia ĎALŠIE INFORMÁCIE
Ako účastník tejto online akcie získate certifikát o absolvovaní, ktorý môžete uviesť vo svojom CV – v časti o absolvovaných kurzoch a školeniach. V cene je prednáška a podkladové materiály. Jednoduché technické pokyny, ako sa pripojiť online k priamemu prenosu tejto akcie, obdržíte v predstihu od nášho zákazníckeho servisu.
KTO PRE VÁS PREDNÁŠA
Janica Malek Lacová
Janica Malek Lacová je zakladateľkou značky „Jem iné“, ktorá vzdeláva v oblasti zdravej výživy. Má bohaté skúsenosti s prevádzkou školy varenia a tiež školskej jedálne, kde denne varila pre 400 stravníkov. Za svoju činnosť získala ocenenie Via Bona Slovakia. Tvorí nové školské receptúry a prispieva k revízii školských noriem pre MŠ SR. Pre MZ SR konzultovala projekt prevencie detskej obezity. Je autorkou kníh a tiež mentorkou a konzultantkou viacerých projektov zameraných na zdravší životný štýl detí aj rodiny. Je tiež ambasádorkou nadácie Jamieho Olivera – Food Revolution Foundation na Slovensku.
Online – priamy prenos u vás na monitore
Priamy prenos tohto programu môžete sledovať online z pohodlia vašej kancelárie alebo z domova. Bez nutnosti kamkoľvek dochádzať.
Technické pokyny pre pripojenie k priamemu prenosu od nás obdržíte v predstihu.
K sledovaniu budete potrebovať akékoľvek zariadenie pripojené k internetu - počítač, tablet, mobil. V priebehu akcie budete môcť klásť lektorovi otázky, na ktoré lektor zodpovie v diskusnej časti.
Počúvanie vám zaistia bežné reproduktory, použitie slúchadiel vám však poskytne väčší komfort.
Ostáva už len slovami klasika popriať:
"Ostrý obraz a dobrý zvuk".