Bezmäsité pokrmy v praxi školských jedální (Prebehlo)
Seminár
Bezmäsité menu: nutrične hodnotné, vyvážené a v súlade so súčasnými trendmi.
Jedným zo súčasných trendov v stravovaní je tlak na pravidelné zaraďovanie bezmäsitých pokrmov v školských jedálňach. Bezmäsitý pokrm, rovnako ako pokrm s obsahom mäsa, by mal byť pre stravníka atraktívny, nutrične vyvážený aj dostatočne sýty. Ukážeme vám, ako zostaviť bezmäsité menu, ktoré splní tieto podmienky.
Termín
Piatok, 6. 9. 2024 | 09:00 - 12:00
Nehodí sa vám termín? Nahrávku budete môcť využiť ďalších 14 dní.
Miesto
Online – priamy prenos u vás na monitore
Ceny sú uvedené bez DPH. Využite automatickú 10 % zľavu pre našich stálych zákazníkov. Alebo získajte každý 15 % zľavu v prípade, že prihlásite dvoch alebo viacerých účastníkov.
Detaily
Prednáša
Pokyny
Objednať
ZAMERANIE
V posledných rokoch silnie trend pravidelne zaraďovať bezmäsité nesladké pokrmy v zariadeniach školského stravovania. Nie každý bezmäsitý pokrm však spĺňa podmienky pestrosti, nutričnej vyváženosti a primeranej sýtosti. Ako na to?
Objasníme vám, aké zásady by ste pri zostavovaní bezmäsitého pokrmu, prípadne celého bezmäsitého menu, mali dodržiavať. Uvedieme príklady rôznych skupín bezmäsitých pokrmov, konkrétne receptúry a tipy na osvedčené bezmäsité pokrmy , ktoré stravníkom naozaj chutia.
KOHO OSLOVÍme
Online seminár Bezmäsité pokrmy v praxi školských jedální je určený pre vedúcich školských jedální všetkých typov a ďalej pre ich kuchárky a kuchárov.
PROGRAM
1. Aký by mal byť bezmäsitý pokrm
2. Výživová hodnota bezmäsitých pokrmov. Základné živiny:
sacharidy, tuky, bielkoviny a ich zdroje v potravinách
3. Sýtosť pokrmov a pocit nasýtenia
4. Zostavovanie bezmäsitých menu – všeobecné zásady, zloženie pokrmov
5. Jednotlivé skupiny bezmäsitých pokrmov, príklady konkrétnych receptúr
6. Tipy na úspešné bezmäsité pokrmy ĎALŠIE INFORMÁCIE
Ako účastník tejto online akcie získate certifikát o absolvovaní, ktorý môžete uviesť vo svojom CV – v časti o absolvovaných kurzoch a školeniach. V cene je prednáška a podkladové materiály. Jednoduché technické pokyny, ako sa pripojiť online k priamemu prenosu tejto akcie, obdržíte v predstihu od nášho zákazníckeho servisu.
KTO PRE VÁS PREDNÁŠA
Mgr. Jana Broulíková
Jana Broulíková vyštudovala odbor Výživa človeka a nutričný terapeut na Lekárskej fakulte Masarykovej univerzity. V súčasnej dobe pracuje ako nutričný terapeut v nemocnici. Ďalej sa zaoberá poradenstvom pri redukcii hmotnosti a školským stravovaním. Dlhodobo spolupracuje s portálom Jídelny.cz , hodnotí jedálne lístky školských jedální, píše odborné články, prednáša a v niekoľkých školských jedálňach pomáhala zavádzať diétne stravovanie.
Online – priamy prenos u vás na monitore
Priamy prenos tohto programu môžete sledovať online z pohodlia vašej kancelárie alebo z domova. Bez nutnosti kamkoľvek dochádzať.
Technické pokyny pre pripojenie k priamemu prenosu od nás obdržíte v predstihu.
K sledovaniu budete potrebovať akékoľvek zariadenie pripojené k internetu - počítač, tablet, mobil. V priebehu akcie budete môcť klásť lektorovi otázky, na ktoré lektor zodpovie v diskusnej časti.
Počúvanie vám zaistia bežné reproduktory, použitie slúchadiel vám však poskytne väčší komfort.
Ostáva už len slovami klasika popriať:
"Ostrý obraz a dobrý zvuk".