Školská jedáleň – ako obstáť pred kontrolou
Seminár
Kontrola v školskej jedálni nemusí byť pre vás stresujúca.
Kontrola v školskej jedálni je nepríjemná situácia, kedy si nemôžete byť istí, kde narazíte na problém. Pre každého je lepšie, keď vie, na čo sa má pripraviť, čo očakávať a na čo si dať pozor. Skúsená odborníčka z praxe vás prevedie kontrolným procesom, upozorní vás na bežné nedostatky, v ktorých majú školské jedálne rezervy. Oboznámte sa
so všetkým potrebným a zbavte sa stresu z budúcej kontroly.
Termín
Utorok, 23. 9. 2025 | 12:00 - 15:00
Nehodí sa vám termín? Nahrávku budete môcť využiť ďalších 14 dní.
Miesto
Online – priamy prenos u vás na monitore
Výhoda
Prihláseným účastníkom ponúkame možnosť poslať svoje otázky vopred.
Ceny sú uvedené bez DPH. Využite automatickú 10 % zľavu pre našich stálych zákazníkov. Alebo získajte každý 15 % zľavu v prípade, že prihlásite dvoch alebo viacerých účastníkov.
Detaily
Prednáša
Pokyny
Objednať
ZAMERANIE
Zamestnanci školskej jedálne dennodenne nesú značnú dávku zodpovednosti za zdravie všetkých svojich stravníkov. Pri manažovaní celého procesu prípravy, výdaja stravy a administratívy vzniká riziko chýb. Nesprávne postupy alebo zanedbanie sú kontrolám dobre známe a dajú si na ne pozor aj u vás.
Na seminári sa budeme venovať najčastejším chybám, ktoré sa opakujú pri kontrolách v školských jedálňach. Cieľom seminára je oboznámiť vás s priebehom kontroly ešte predtým, než k nej príde. Získajte istotu v procesoch vo vašej jedálni a uistite sa, že robíte všetko správne a v súlade s pravidlami.
KOHO OSLOVÍme
Webinár Školská jedáleň – ako obstáť pred kontrolou je určený pre vedúce školských stravovacích zariadení a pre všetkých, ktorý v školských stravovacích zariadeniach pracujú a chcú zvýšiť svoju profesionalitu.
PROGRAM
1. Kontrola v školskej jedálni z pohľadu legislatívy
2. Kontrola zameraná na prípravu, výdaj a skladovanie
3. Hlavné oblasti kontroly
výživové a nutričné hodnoty, normovanie, jedálny lístok
sklady, chladiace a mraziace boxy, stav zásob
priestory kuchyne
monitor HACCP
kontrola váhy podávaného jedla
4. Práva a povinnosti kontrolóra
5. Diskusia a priestor pre vaše otázky ĎALŠIE INFORMÁCIE
Ako účastník tejto online akcie získate certifikát o absolvovaní, ktorý môžete uviesť vo svojom CV – v časti o absolvovaných kurzoch a školeniach. V cene je prednáška a podkladové materiály. Jednoduché technické pokyny, ako sa pripojiť online k priamemu prenosu tejto akcie, obdržíte v predstihu od nášho zákazníckeho servisu.
KTO PRE VÁS PREDNÁŠA
Mgr. Zuzana Gašparovičová, MBA
Zuzana Gašparovičová pôsobí v gastro sektore viac ako 17 rokov. Začínala v súkromnej sfére, pracovala ako vedúca školskej jedálne, neskôr ako referentka školského stravovania. V súčasnosti pracuje na pozícii metodičky pre zariadenia školského stravovania na Regionálnom úrade školskej správy v Trnave a prednáša na odborných fórach.
Online – priamy prenos u vás na monitore
Priamy prenos tohto programu môžete sledovať online z pohodlia vašej kancelárie alebo z domova. Bez nutnosti kamkoľvek dochádzať.
Technické pokyny pre pripojenie k priamemu prenosu od nás obdržíte v predstihu.
K sledovaniu budete potrebovať akékoľvek zariadenie pripojené k internetu - počítač, tablet, mobil. V priebehu akcie budete môcť klásť lektorovi otázky, na ktoré lektor zodpovie v diskusnej časti.
Počúvanie vám zaistia bežné reproduktory, použitie slúchadiel vám však poskytne väčší komfort.
Ostáva už len slovami klasika popriať:
"Ostrý obraz a dobrý zvuk".
Objednávka
Online seminár: Školská jedáleň – ako obstáť pred kontrolou
Termín: Utorok, 23. 9. 2025 Online – priamy prenos u vás na monitore